Inici

Blog Action + Reaction

11/09/2013

ÈXIT DEL NOSTRE POP-Up STORE A BARCELONA

Èxit total del nostre POP-Up a Barcelona aquesta diada històrica.

El fet de tenir tots els productes en anglès va ser un reclam per a tots els estrangers que s'atansaven per la zona d'Arc del Triomf, i que volien saber que estava passant.

Quant els explicàvem que commemoràvem i el que passaria aquell dia amb la Via Catalana, quedaven hipnotitzats per la força del nostre poble.


 

10/09/2013

FOTOGRAFIEU-VOS DEMÀ AMB LES LLETRES INDEPENDÈNCIA A LA NOSTRA POP-Up STORE AL PG.LLUÍS COMPANYS DE BARCELONA

Si demà passeu pel  pop-up store que tindrem  muntat tota la diada nacional al Passeig Lluís Companys de Barcelona, podreu fotografiar-vos amb les lletres INDEPENDÈNCIA que va dissenyar el nostre col·lectiu.

 

Aquestes lletres han estat immortalitzades arreu del món pels mitjans de comunicació, i han aparegut en les dates més importants de la nostra història més recent.

 

No us ho penseu, passeu per la Nostra ubicació: Parada 104, i fotografieu-vos amb elles i amb nosaltres.

 

Ajudeu-nos a explicar la idea! Formeu part de la història.

 

Join the Catalan freedom movement


 

09/09/2013

US PRESENTEM ELS CARTELLS SERIGRAFIATS A MÀ PER L'IL·LUSTRADOR-FOTÒGRAF JORDI BORRÀS

Seguint l’exemple del cartellista valencià Renau que descrivia l’art mural com “La manera més democràtica de pintura per tal de remoure les consciències” o del català Fontseré que “un cartell és un crit a la paret” us fem arribar la nostra primera sèrie de cartells.

Amb l'import d'aquests cartells podem fer el ressò i l'enviament del nostre material arreu del món.

Ajudeu-nos a explicar la idea.

Tots els cartells són serigrafiats a mà sobre un paper mida DIN A2(42 x 59,4cm)lleugerament texturat de 180gr i lliure d’àcids.

Hi ha 2 edicions diferents, numerades de 25 exemplars, signades per l'artista.

Els trobareu fets a 2 tintes: taronja i platejat, i verd i platejat.

Si voleu colaborar en el projecte, ja ho sabeu, ara teniu una oportunitat de fer-ho.

Link al web de l'il:lustrador i fotògraf Jordi Borràs


 

07/09/2013

EL PRESIDENT DELS ESTATS UNITS BARAK OBAMA REP UNA SAMARRETA DE FREE CATALONIA

Continuant amb la nostra campanya d'enviament de samarretes a personalitats rellevants hem cregut oportú enviar una samarreta al president dels Estats Units Barak Obama.

Ahir es va iniciar la celebració del G20 a Sant Petersburg, Rússia. És en aquestes trobades on els líders mundials discuteixen el futur que ens pot arribar a afectar a tots nosaltres. Com a catalans, il·lusionats per un futur millor, hem volgut recordar al President Obama que cal una solució per Catalunya.

Per aquest motiu Obama ha rebut, junt amb diferent material del nostre col·lectiu, un recordatori dels 14 punts que l’any 1918 va fer famòs el president nord-americà Woodrow Wilson. La primera Guerra Mundial havia deixat una gran petjada a Catalunya, i molts voluntaris catalans havien lluitat amb els aliats per a la llibertat dels pobles, per aquest i altres motius el cònsol honorari a Barcelona C.B.Hurst feu 200 còpies en català del manifest que fou repartit arreu.

Creiem que aquest enviament és una bona manera de celebrar el 95è aniversari d’aquests fets. Animem a l’actual president nord-americà que es postuli a favor de la causa dels catalans.

El portal Nació Digital fa ressò de la notícia


 

04/09/2013

LA CAVERNA MEDIÀTICA ESPANYOLA, JA PARLA DE NOSALTRES

El diari espanyol ABC, ja parla de nosaltres.

Link a la notícia apareguda al diari ABC


 

03/09/2013

La premsa espanyola emprenyada amb el nostre col·lectiu

La premsa espanyola no enten el nostre enviament de samarretes al primer ministre britànic David Cameron i a la primera autoritat de Gibraltar.

Enllaç al portal espanyol Diálogo libre


 

03/09/2013

US PRESENTEM EL NOSTRE INSTAGRAM

Si voleu seguir-nos a Instagram aquí teniu el link indicat: @instafreecat

Veureu quines fotos!

Enllaç al nostre Instagram


 

02/09/2013

SAMARRETA ENVIADA AL PRIMER MINISTRE BRITÀNIC DAVID CAMERON.

Fa uns dies vam enviar una samarreta del nostre model helvètica al Primer Ministre de Gibraltar Mr. Fabian Picardo. Continuant amb aquesta iniciativa hem enviat una samarreta model Dry al Primer Ministre de la Gran Bretanya Mr. David Cameron. Suposem que durant la reunió que han celebrat els darrers dies a Londres han comentat quin model els agrada més. Esperem comandes des del 10 de Downing Street. ;-)

La notícia recollida al Directe.cat


 

21/08/2013

SAMARRETA ENVIADA AL MOLT HONORABLE MINISTRE EN CAP DE GIBRALTAR FABIAN PICARDO. ESPEREM QUE LI AGRADI.

FreeCatalonia destina part dels seus beneficis a difondre el missatge de llibertat que anhelem els Catalans per a tot el món.

És per això que aquest estiu hem endegat una campanya per enviar una samarreta gratuïta a diferents personalitats de l'àmbit internacional. La samarreta va acompanyada d'una carta on s'explica que els Catalans som una nació i volem exercicir el seu dreta a decidir el seu propi futur.

Si el govern espanyol diu que el Tractat d’Utrecht de 1713 ha prescrit, significa que la Nació Catalana és una altra vegada un Estat independent.

De conformitat amb aquell Tractat, Espanya va cedir Gibraltar a Gran Bretanya «amb tota mena de drets i per sempre» i va incorporar la Nació Catalana a Espanya per un període similarment indefinit. Espanya no pot beneficiar-se per ambdós cantons, argumentem els catalans. O Gibraltar és espanyol i la Nació Catalana és lliure, o bé Gibraltar és britànic i la Nació Catalana francoespanyola.

Amb aquests enviaments volem fer sentir arreu el clam del poble Català, ajuda'ns a difondre el missatge.


 

20/08/2013

LES BOSSES PER DIFONDRE EL MISSATGE

LES BOSSES PER DIFONDRE EL MISSATGE

Les bosses de disseny que hem editat, ara per ara en 2 colors, negre i verd aigua.

Bossa 100% de cotó. Estampada a 2 tintes. (38cm x 40cm de capacitat)

Que no et falti!


 
S'estan mostrant 10 notícies (41-50) de 53