Inici

Blog Action + Reaction

11/09/2014

Aquest 11 de setembre hem fet història!

Aquesta diada 1,8 millons de persones segons la policia han format una V al llarg d'11 kilòmetres als principals carrers de Barcelona.

Aquest acte popular vol deixar clar al món la voluntat dels catalans de Votar i de Vèncer.

Volem votar el proper 9 de novembre en un referèndum que l'Estat Espanyol no autoritza.

El que està clar és que la democràcia guanyarà! I Catalunya serà lliure.


 

06/09/2014

Us esperem a la nostra Pop-Store l'11 de setembre a la Fira d'Enitats que es celebra a Barcelona al Passeig Lluís Companys

Ens trobareu a la carpa nº104


 

29/08/2014

Londres, Nova York, París i Brussel•les se sumen a la vuitantena de ciutats que acullen Vies Internacionals per la Independència

Les Assemblees Exteriors de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) continuen amb la campanya d’internacionalització de la Via Catalana 2014, la gran V per la independència organitzada per Ara és l’hora el proper Onze de Setembre a Barcelona.

Aquest estiu s’hauran organitzat 85 V arreu del món durant aquest estiu.

Web de la Campanya #VoteCatalonia


 

12/08/2014

Marquem-ho tot!

Aquest any és importantíssim per deixar empremta arreu. Per tal de fer córrer la nostra causa hem fet una gran quantitat de segells per marcar-ho tot... fins on us porti la vostre la imaginació...

Que ressoni per tot arreu: CATALUNYA Estat independent i ESPANYA ens roba

Per qualsevol comanda que feu rebreu gratuïtament un d’aquests segells, feu-los servir! Marquem-ho tot!


 

03/08/2014

En Keith Martin de la revista MacUser ha rebut el material del nostre col·lectiu, i ja el llueix!

Com a bons difusors de la idea que som, free Catalonia, ha fet arribar a l'integrant de la revista MacUser que un article a aquesta publicació feia referència a la bandera catalana i l'estelada... una bandera estelada, un llibre publicat per un dels nostres integrants on s'explica la història de l'ensenya independentista i una samarreta del nostre col·lectiu.

Gràcies Keith! Difonem la idea!


 

31/07/2014

Recuperació d'antics símbols: Avui a les 12 del migdia s’ha presentat al Museu d’Història de Catalunya, una Bandera Negra certificada i aprovada pels personatges més doctes en la matèria

La Bandera Negra certificada avui al Museu d’Història de Catalunya, porta una Creu en aspa blanca al centre sobre camp negre, amb addició de l’estel de cinc puntes a la banda del pal i alineada en paral·lel al costat de l’aspa i a l’alçada del seu vèrtex. La Creuque s’inspira en la creu del martiri de santa Eulàlia, copatrona de Barcelona.

El camp negre és el mateix de la històrica «Bandera Negra», senyal que a Catalunya s’ha alçat en diverses ocasions durant la història i que, tot i no representar a cap regiment o institució militar, ha estat usat per alguna d’aquestes. Gràcies al disseny fet servir en ella s’entreveuen dues V, una de Victòria i l’altre de V Votar, a més del lateral on es veu l’estel que té la forma del triangle i l’estel de la bandera independentista.

Recuperem els símbols i modernitzem-los!

Informació al web de la campanya


 

15/07/2014

En Jaume Lara i el seu projecte The Train Specialist ja compten amb el nostre recolzament

Si busqueu al youtube el canal de vídeos d'en Jaume Lara, The Train Specialist, veureu uns interessants filmacions on s'explica pas a pas els trajectes en tren que fa. No us ho perdeu! Especialment mireu el de Serra de Tramuntana a Mallorca on va molt ben equipat amb una samarreta de les nostres ;-)

Enllaç al video The Train Specialist de Serra de Tramuntana


 

03/07/2014

Un spot que promociona la independència de Catalunya guanya un premi de Radio Televisió Espanyola

Un anunci produït per quatre estudiants del grau de Publicitat i Relacions Públiques de la Facultat de Comunicació de la UPF de Barcelona ha guanyat el premi Miramar que atorga el consell assessor del centre de RTVE a Sant Cugat, escollit pel Parlament Català.

El fet que hagi guanyat aquest treball -valorat per la seva estètica i no pel missatge- ha causat gran malestar a la direcció del canal públic espanyol.

Link al video


 

19/06/2014

Nou punt de venda free Catalonia a Vic (Osona)

Podreu trobar totes les nostres novetats a la botiga Cor Català de Vic.

Cardona, 1 de Vic

Telèfon: 938868644

www.corcatalavic.cat

Link al web de Cor Català


 

08/06/2014

"Catalans want to vote" fa sentir el clam del 9N a Europa

Vuit capitals europees, Barcelona, Berlín, Brussel·les, Ginebra, Lisboa, Londres, París i Roma, han viscut aquest diumenge una actuació castellera simultània que ha fet sentir el clam del 9N a Europa. L'Acció “Catalans want to vote – Human towers for democracy” ha internacionalitzat el cas català, amb rèpliques a 46 ciutats catalanes, així com a Santiago de Xile, Mont-Real i Pamplona (Navarra). L'acció s'ha fet amb èxit arreu, amb una aixecada total de més de 70 castells i la participació de 5.000 castellers (fotogaleria Europa i fotogaleria diverses ciutats).

Un padrí ha acompanyat l'actuació castellera en cada capital europea i ha llegit el manifest de la diada “Catalans want to vote”

A les 12 del migdia a l'Alexanderplatz Berlín, apadrinats per l'entrenador Pep Guardiola, els Xics de Granollers han fet un 5 de 7. A la Grand Place de Brussel·les, apadrinats per l'actor Sergi López, els Castellers de Vilafranca han aixecat un 3 de 8. A la Place des Nations de Ginebra i apadrinats per l'actor Joan Mompart, els Xiquets de Reus han fet un 4 de 7. A la Torre de Belém de Lisboa, apadrinats pel dramaturg Helder Costa, els Castellers de Sants han aixecat un 3 de 8. A la Tower Bridge de Londres i apadrinats per l'historiador Paul Preston, la Colla Jove Xiquets de Valls ha fet un 5 de 7. Al Champ de Mars de París, davant la Torre Eiffel i apadrinats pel músic Jordi Savall, la Colla Vella dels Xiquets de Valls ha fet un 4 de 8. Finalment, a la plaça Giancolo de Roma, els Bordegassos de Vilanova i la Geltrú han fet un 4 de 7.

Enllaç al web en anglès de la campanya


 
S'estan mostrant 10 notícies (11-20) de 53